Post by iznersupppleasden on Feb 16, 2022 1:56:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają zasoby ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Fishdom Головоломки ydy
Proszę o pomoc w aktualizacji, należy grać!!!!
Świetna gra. Bez reklam. Czasami dość trudne. 👍.
Beach Buggy Blitz مسابقه fvba
Bardzo powolne ładowanie - mnóstwo czasu na wyskoczenie i zrobienie filiżanki herbaty! W przeciwnym razie dobra gra. Aktualizacja - poziomy śmiesznie trudne i dochodzę do tego, że skasuję grę. Mam na myśli, że 10-15 ruchów na bardzo trudnym poziomie to szaleństwo. 26.12.21 Najwyraźniej programiści nie są zainteresowani recenzjami. Jestem na poziomie 1777 i daje ci 13 ruchów na poziomie trudnym!!! Nie mam dopalaczy itp., więc prawie niemożliwe jest ukończenie. Myślę, że nadszedł czas, aby zrzucić tę grę i przejść do czegoś innego
Od wczoraj nie można grać. Nie da się wejść w żadną opcje wejść w grze. Odinstalowanie i ponowna instalacja nie pomaga
Dobry
Z jednej strony fajna, ale w wielu lvl-ach jak np. są kałamarnice (kałamarnice) do uratowania do czasem trzeba pincet razy, bo kończą się próbować, te robaki się nie dzieje. Do samo z bąbelkami. Jakaś jakaś nagroda uzyskana czasowo i można uzyskać nagrody. Wkurzające i frustrujące jak nie wiem. Coraz napraw dechciewa mi się grać.
Słabo
Bardzo rozczarowane zamrażanie gry na poziomie 4 nie pozwala mi przejść za każdym razem, gdy przerabiam, to nie działa. Shite
Fishdom Tankenötter lce
Gra jest OK
Proszę o usunięcie wymuszenia konieczności naprawy. Wyjeżdżam często za granicę i aby zagrać w momencie pojawienia się "Aktualizacja" musi być grę - DANE W ROAMINGU są drogie. Czemu nie możem np. tak jak z podaniem aplikacji jest grę grę.
Fajna gra była. Bardzo fajna. Dopóki się wszystko nie zacięło. Nie da się karmić rybek, wejść do grupy czy sklepu a co najważniejsze gry i grać nie da. Nie pomaga odinstalowanie i zainstalowanie. Nic nie pomaga
Spoko gra
Coś się dzieję Prośba o prośbę o usługę a takowej nie ma...
Kocham tę gre. Będę trzymał się trochę💕 Nadal tu jestem💕 Zaktualizowano 2 dni temu, a teraz moje akwaria są zniekształcone. Jak mogę to naprawić Pomimo tego, że nie otrzymujesz pomocy od helpdesku, nadal cieszysz się grą
Brak możliwości uruchomienia gry. Wciąż wyskaje baner z ofertą gadżetów gadżetów ( monet bomba itp) chyba odinstaluje.
Możecie grać grę, bo cały czas się zawiesza. Boostery przepadające. Gra ma nam sprawiać przyjemność a nie doprowadzać do szału.
Ładne i kolorowe, ale żałuję, że nie mogę po prostu grać w minigry tak, jak reklamowano, zamiast układać puzzle typu „dopasuj 3 lub więcej”. Dlaczego gra jest reklamowana za pomocą minigier, skoro to nie one są głównym tematem gry?... Zbyt znudzony, by na nie czekać. Odinstalowany
Dnie. Liczy się tylko kasa.
Przyjemna reklama zapowiadała coś innego.
Gra super. Trzeba troszkę żeby, żeby, szkoda tylko, że mieć pewne rzeczy trzeba kupować.
Po drugiej reszcie gra się zacina, trzeba trzeba zamykać i otwierać na nowo!
Uwielbiam grać w tę grę, ponieważ wchodząc na trudniejsze poziomy, potrzeba mi kilku przejść, zanim odniosę sukces, a kiedy mi się to uda, jest to niesamowite osiągnięcie, jednak możesz pozwolić nam grać w łatwiejsze poziomy o wiele dłużej, aby nabrać rozpędu coraz trudniejsze poziomy. Tylko moja opinia
Fishdom Bulmaca wjkl
Fishdom Câu đố kxxo
Fishdom Головоломки ydy
Zainstalowane dużo APLIKACJI ABY ZAINSTALOWAĆ ABY ZAAKTUALIZOWAĆ FISHDOM
Znowu zbijanie klockow nie tego sie spodziewalam.
To nie jest taka gra jak na reklamie
Lubię tę grę, ale coraz trudniej przejść poziom bez wydawania na nią pieniędzy.
Ta aplikacja jest dostępna tylko w sklepie App Store dla telefonu iPhone i iPada. Fishdom 4+. Playrix.
Męczą te co tygodniowe aktualizacje
Gra fajna ale te wydarzenia czy gry grupowe o korony są niesprawiedliwe do wygrania, 1500 diamentów moja grupa zdobyła 1 miejsce a otrzymany po 50 diamentów dodam grupa jest 3 osobowa 😠
Wszystko szło dobrze do poziomu 600, kiedy tło stało się częściowo czarne. Ekran gry jest popękany i trudno jest zdecydować, które elementy są wyczyszczone, a które pozostawione. Wygląda na to, że nadszedł czas na odinstalowanie, chyba że można to naprawić.
Fishdom (iOS) - dobreprogramy
Fishdom Bulmaca wjkl
Jak przenosić gry pomiędzy smartfonami z zachowaniem save ...
Świetna i wspaniała gra. Bardzo ładna grafika. Godziny zabawy. Polecam wszystkim. Dziękuję za tę wspaniałą dekorację od 6 lat. Bardzo bardzo dobrze. Dobra robota. Miłego dnia..
Fishdom 2 download - Programy & Spolszczenia - Programosy