(Android/iOS) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games apgaudinėja generatoriaus raktus
Feb 16, 2022 2:02:05 GMT
Post by iznersupppleasden on Feb 16, 2022 2:02:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus raktus ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
keren
myliu šį žaidimą. Azijos jausmas
Nuostabus žaidimas. Man patinka Indonezijos kulinarija.
😡
Mokytojų diena
Jo vardas yra, tu nurodyk laiką ir vietą, o aš
Tempas yra toks lėtas, todėl sunkumus reikia padidinti
Ir aš net paprastai nemėgstu tokių gaminimo žaidimų! Man patinka, kad tai yra sudėtinga, bet ne neįmanoma. Grafika gera ir kol kas atnaujinimai yra reguliarūs. Jau negaliu laukti kito atnaujinimo! 😁
2 sezonas bila?
Man patinka, kai žaidžiu žaidimą, vis tiek susipyku, atsiprašau iš Malaizijos, atsiprašau, jei nesupranti 5 žvaigždučių
Shamcy
seru
gražus žaidimas . Man tai labai patinka. ir maisto nuotrauka labai graži žaidimo istorija taip pat labai gerai.👍👍🥰
Mano mėgstamiausias žaidimas. Ką tik įdiegiau ir tiesiogine prasme esu priklausomas ir negaliu nustoti žaisti ❤️. Šis žaidimas man primena mano jaunystę, kai mėgstu žaisti Emily Delicious. Taip ir toliau. Negaliu laukti daugiau jūsų žaidimo.
tai nuostabūs lygiai, nuostabus maistas ir puikus greitis
Apskritai gana geras žaidimas. Vertimas į anglų kalbą šiek tiek prastas, galbūt kūrėjas turėtų padirbėti. Nors mechanika yra gana paprasta, jie veikia puikiai.
Man patiko žaisti šį maisto gaminimo žaidimą. Bet aš turėjau jį ištrinti. Laukti daugiau lygių tampa gana sena. Beveik visi žaidimai, kuriuos mėgstu žaisti, niekada nebaigia viso žaidimo. Ir tai yra vienas iš jų. Ir, beje, „Instagram“ taip pat neužsiimu. „Facebook“ yra tai, ką turiu. Ir vienintelė priežastis, kodėl aš tai turiu, yra mano šeima. Išskyrus tai, aš neturėčiau socialinės žiniasklaidos. Tiesiog užbaikite žaidimą. Dėkoju.
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arcade fsf
Memuaskan
Linksma ir ne per sunku su šalutine istorija. Gana gera nuotrauka, kuri privertė mane seilėti. Miss Indonezijos maistas
gražus šis žaidimas Man labai patinka šis žaidimas
Tai taip šaunu
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games આર્કેડ nmzb
Tai pirmasis maisto gaminimo žaidimas, kuris man labai patiko ir baigtas, kitaip kiti žaidimai pabaigoje buvo labai nuobodūs, taip pat jie nori, kad žaidėjas tiesiog nusipirktų kažkaip, bet girdžiu, man patiko. Ačiū
Pats geriausias visų laikų žaidimas
linksmas žaidimas
Historia en la cocina Casual fki
gera žaisti
Bagusas. Makanan nusantara yg cocok dng Indonesia
Man patinka tai žaidimas. Bet šis žaidimas gražus ❤️ Labai džiaugiuosi, ačiū už Selara Nusantara. žaidimas iš Indonezijos
sya dh try game ni dan memang best tpi bole kah simpan progress didalam game ini dengan mengguna ar google Acc?
gražus žaidimas !!
Šis žaidimas yra labai geras ir įdomus
Bangga sekali! Gamenya bagus dan menarik. Yuk kita palaiko karya anak bangsa. Semoga semakin sukses untuk semua orang yang bekerja untuk terciptanya game ini.
Istorija mane įkvepia, man tai patinka
Nuostabus žaidimas Mano vienintelė bėda ta, kad maisto ruošimo stendas pastatytas taip, kad kartais tenka bakstelėti ne vieną kartą, kad ruoščiau maistą, bet vėl būnu tik pirmame restorane, tai gal iš ten bus geriau.
tai geras žaidimas
Labai smagu matyti žaidimo rezultatą