Post by iznersupppleasden on Feb 16, 2022 2:11:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daugiau pinigų ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
Turiu pasakyti, kad šiame žaidime tikrai per daug skelbimų, o mano draugas taip pat turi šį žaidimą. Tikiuosi, kad skelbimai greitai bus ištrinti.
Dviejų žvaigždučių priežastis yra. Jame daug gedimų, tiek daug skelbimų, nedaugelio kaimų ir gyvūnų kawai pasaulyje reikia atnaujinti, kad būtų pridėta žuvų, kitų papūgų... ir reikia veikiančio portalo. Prašome atsakyti...,
Man labai patinka ši programa, bet kai ištrinu ją ir noriu ją vėl atsisiųsti ir paleisti, atrodo, kad kai ji įkeliama, ji išsijungia ir reikia pradėti iš naujo, ji vėl tapo juoda ir pradėti iš naujo, pataisykite tai arba kitaip aš tau penkių žvaigždučių neskiriu
Priežastis, kodėl aš skyriau 2 žvaigždutes dėl skelbimų, kad skelbimai erzina, mano dukra sakė, kad nesitikėjo, kad daug skelbimų kartais būna juodas ekranas, aš to nekenčiu, bet jums reikia tai pataisyti, pls pataisykite aš ne noriu, kad mano dukra būtų liūdna, tai čia mėgstamiausias žaidimas
Vienintelė priežastis, dėl kurios skiriu tik 3 žvaigždutes, pirma, daugybei skelbimų, o antra, kai žaidžiu šį žaidimą, mano telefonas pradeda užšalti...😫 Prašau pataisyti tai....
šis žaidimas yra blogas. Jei norite žaisti „Minecraft“, tiesiog atsisiųskite jį, jis yra daug geresnis. suprantu, jei nenorite leisti pinigų arba jūsų skirstymas nesuderinamas. bet grafika visai BAIGIA!!!!!!! kodėl tiek daug rožinių ir vaivorykštinių dalykų? taip pat per daug priedų. Nerekomenduoju šios programos, tai visiškas apiplėšimas
Tai geriausias visų laikų žaidimas, man patinka kawai daiktai, bet tai tik skelbimas, man jis nepatinka, pataisykite tai, aš žaidžiau mėnesį ar kažkas, jis puikus, bet tai tik reklama
Šis žaidimas yra mielas, bet išjunkite jį, prašau, išjunkite papildymus tikrai miela, labai ačiū 🤗😊☺️
Tai mielas žaidimas, bet pridėkite daugiau blokų ir daugiau spalvų
Šis žaidimas yra nuostabus ir nuostabus, o tie, kurie turi problemų su skelbimais, kartais mums padeda, o iš tikrųjų reklama nėra per ilga
Jis visada atsilieka, negali prisijungti ir negali skristi, jei jūsų kūrybiškumas visada žlugo žaidime!
Bandžiau žaisti, net neveikia blogas žaidimas, rekomenduoju jo neįdiegti, nespėjau žaisti!!!! Ir aš nesakau jums taisyti, nes net jei taisysite, žaidimas vis tiek bus siaubingas
Man patinka šis žaidimas!! Bet jame visada yra skelbimų, bet jis vis tiek smagus!
Šis žaidimas panašus į tikrą Minecraft, bet jis toks spalvingas, kad svaigsta galva žiūrint į spalvas, o tada atrodo, kad tu tiesiog vemsi nuo spalvoto siūlo, todėl tikiuosi, kad pakeisi kaladėlių ar daiktų spalvas, kad galėčiau žaisti tinkamai. Štai kodėl aš vertinu 2 žvaigždutėmis
Kai pirmą kartą žaidžiu šį žaidimą, man jis patinka, bet noriu ir toliau žaisti, dabar tai tik minecraft išplėšimas. Minecraft yra geriau, kad lava atrodo sena, šis žaidimas bjauriai pasitaiko, pavyzdžiui, neleidžia žaisti🙄 😠😡🤬 Prašau atnaujinti kaip minecraft, pažadu duosiu penkis ir ištaisysiu trikdžius, išjunkite šį žaidimą, blogai, kai įdėsite kitą žaidimą, įdėsiu 5, jei išjungsite šį žaidimą ir sukursite kitą 😝
Tai puikus žaidimas, bet skelbimai vis pasirodo žaidime, kai kada nors tave persekioja minia ir patinka kai darai daiktus, bet tai labai smagu ir miela, jame yra tiek daug spalvingų dalykų, pavyzdžiui, smėlis yra vaivorykštė 🌈 bet prašau pataisyti skelbimai ☹️😄
Tai gerai, bet tiek daug skelbimų ir viskas yra rožinė😊😴
Labai geras žaidimas, bet aš labai piktas
Per daug skelbimų ir jie pasirodo per 1 sekundę arba 1 ir 2 minutes, šie skelbimai užmuš jus, kai būsite šalia pabaisos, man tiesiog nepatinka, pataisykite, kad įvertinčiau 5 žvaigždutėmis, jei tai ištaisysite
Šis žaidimas erzina, kai žaidžiu išlikimą ir kovoju su miniomis, yra skelbimas, negaliu spustelėti x žaidime. Išeinu iš žaidimo, aš miriau, nes x mygtukas neveikia! Mano prekės išmestos 😔 Prašau pataisyti ir pašalinti skelbimus. Jei pataisysi, duosiu 5 žvaigždutes☺️
Šio žaidimo grafika ir elementai yra tokie blogi, pataisykite jį ir gausite 5 žvaigždutes
Sky Fighters 3D Hành động dbwt
Skiriu 3 žvaigždutes. Ir jūs visi sakote, kad jame yra skelbimas, tiesiog uždarykite „Wi-Fi“ / duomenis ir ten!! man viskas gerai.
Geras žaidimas 👍 👍, bet būtų puiku, jei galėtume miegoti dieną (kūrybiniu režimu), kad galėtume jaustis realistiški, nesijaudinkite, aš rekomenduoju šį žaidimą
Um, nuoširdžiai. Manau, kad žaidimas yra "gerai", bet beveik nėra jokių funkcijų. Jos mielos, bet per daug skelbimų. Kai tik einu į savo inventorių (ar kaip tu tai pavadinsi), pasirodo skelbimas, jo įkėlimas taip pat užtrunka. Ir, tiesą sakant, man nepatinka visa ši idėja kopijuoti „Minecraft“ ir sukurti „kawaii“ žaidimą. Daug daugiau žmonių kopijuoja „Minecraft“. "Būk originalus."
Man labai patinka šis žaidimas, todėl labai rekomenduoju, kad tai kaip nemokamas minecraft, nereikia diegti įvairių programų, kad jį gaučiau nemokamai, aš dėl to nesiskundžiu ir man nerūpi skelbimai, nes visose programose yra daug skelbimų, bet taip nėra nuobodus ir nuobodus pastelinis ir mielas, o aš žaidžiau tai būdamas 6 metų ir vis dar myliu jį dabar, kai pamačiau jo nuotrauką, jaučiausi kaip apgaulė, bet visai ne!!! Puiku 😀😄😄🥳🥳
Jūs ką tik iš naujo sukūrėte Minecraft ir padarėte nemokamą, kad žmonės žiūrėtų skelbimus. Be to, po skelbimo jis siunčia jus į pristabdymo meniu, ir jūs turite galimybę gauti meniu ir negalėsite nieko daryti, tiesiog sėdėkite ir stebėkite, kaip jūsų personažą sugadina zombis (to nepadarėte). net vargintis keičiant tekstūrą). Taip pat noriu pridurti, kad melžiate minecraft, nes visi jūsų žaidimai taip pat yra tik iš naujo.
Puiku, bet ar galite panaikinti skelbimus, prašau..... Tai labai erzina ir aš kovoju su zombiais, labai sunku, kai pasirodo skelbimas, o kaimo gyventojus ir namus reikia šiek tiek patobulinti... Ačiū
Bet tai gerai, bet skelbimai yra čia ir vėluoja, tai negali nustoti vėluoti, todėl aš ištryniau, kad yra blogas atsilikimas yra labai blogai
Šis žaidimas yra mielas ir viskas, išskyrus kiekvieną kartą, kai žaidžiu, visada pasirodo skelbimas, kuris mane užmuša išgyvendamas, o jei esu kūrybingas, sunku rasti dalykų
Ar privalai perskaityti tai be įrankių ir blokuoti ir neršti kaimietis ir nė vienas namas ir daiktas gerai, ačiū, kad skaitėte, užsiprenumeruokite daugiau naujienų
Daviau jam dvi žvaigždutes, nes viena, keiksmažodžiai prideda, kad yra tiek daug ir dvi, taip pat mane išmuša, kai įdėjau deny ir turėjau jį atšaukti, nes jis manęs neįleis į žaidimą tris, kodėl tai daro reikia ieškoti tokių dalykų yra baisu, bet galų gale tai tikrai geras žaidimas, mielas žaidimas, bet vis tiek prašau pataisyti žaidimą
BLOGIAUSIAS ŽAIDIMAS! Kadangi skelbimai ir mano telefonas nuolat registruojasi, todėl šią programą vertinu viena žvaigždute...
Pagrindinė priežastis, kodėl aš pradėjau tik du kartus, yra oficialiai šis žaidimas yra geriausias, bet aš negaliu dalyvauti šiame žaidime, todėl tikiuosi, kad žaidimų kompanija padarys jį dar geresnį
Maniau, kad tai bus siaubinga😭 ir ne kawaii, bet ji yra puiki ir spalvinga, aš galiu jodinėti vienaragiais ir man patinka ši programa😁😁 Rekomenduoju, bet vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad negaliu pakeisti savo charakterio☹️ kad manau reiktu instaliuoti 😀😀😁😁
Vidutinis, bet reikėtų pridėti tokią struktūrą kaip plėšikų forpostas\bokštas, dykumos šventykla, džiunglių šventykla, raganos trobelė, tvirtovė, požemis, fosilijos, paminklas vandenynui, miško dvaras, obsidiano stulpas ir galutinis portalas. Galiausiai pridėkite struktūras🙏🙏
Reklamas kiša kas sekundę, nervina!!!!🤬🤬 Prašau pataisikit.
Negaliu žaisti žaidimo be skelbimų, pavyzdžiui, kas 30 sekundžių iki minutės arba žaidimo paleidžiant iš naujo be jokios priežasties.
Meh... Visai gerai, bet ko aš nekenčiu, yra tai, kad jame yra skelbimų ir tai erzina, nes jei tu kovoji, tada jis pasirodys, tu mirsi, o pasaulis neužšąla, kai jis pasirodo, todėl aš jį ištryniau. ...
Man nepatinka sis zaidimas nes kai parsisiunciau tai prisijungus dave reklama o dabar nieko neleis spausti o kai galiu ka nors paspaust duoda reklama. Kai pavyks pataisyti, atsisiųsiu iš naujo ir gal net duosiu 5 žvaigždutes, bet kol kas tai atsisiunčiu. Tikiuosi, kad galite padaryti geriau, tai tiesiog siaubinga.
Man patinka žaidimas, bet visada yra skelbimų, o mano telefonas visada užšąla, todėl man reikėjo jį mesti, o kai grįšiu į žaidimą, kitos mano versijos tiesiog išnyksta, pašalinkite šiuos skelbimus.
Šiai programai skyriau tris žvaigždutes, nes daugybei priedų, be to, statant visada atsiranda akinantis juodas dalykas, ir tai taip erzina, išspręskite šią problemą.
Šis žaidimas iš tikrųjų yra „Minecraft“, bet „Kawaii“ versija. Aš tikrai nekenčiu šio žaidimo, aš myliu žaidimą, bet ar galite padaryti jį kelių žaidėjų režimu, kad galėčiau žaisti su draugais ar broliais ir seserimis.
Man tai patinka, bet ar galite pašalinti skelbimus ir kai mano „Wi-Fi“ ryšys arba duomenys išjungiami, skelbimai veikia!!! Prašau pataisyti tai aš tiesiog toks piktas, kai gali būti rodomi skelbimai!!! Kas buvo šito kūrėjas!!! Prašau pataisyti!!!!
Aš tikrai nekenčiu, kad papildymai yra tokie kvaili, kad turėtumėte pridėti tik vieną kartą per dieną, taip pat turėtumėte leisti žmonėms pakeisti savo karikatūras, kai jie nori, ir susiduria su visais panašiais dalykais.
Kawaii pasaulis. Man patiko šis žaidimas, kol su manimi prasidėjo keisti dalykai. Pirmiausia buvo mažiau skelbimų, o dabar JIE IR RODYMAI SKELBIMAI NUTRAUKTI MANE Į CHROME Kaip BRUH STOP! O dabar ekranas tamsėja, aš vis šokinu ir negaliu sustoti. Tbh ši programa TAIP erzina
Kai buvau šiek tiek jaunesnis, net negalėjau išmokti skaityti ir vis dar nemoku išmokti skaityti, taip pat buvo rašoma prieiga prie nuotraukų ir aš tai suprantu, bet pažiūrėjau į Google ir pasakė, kad jie ketina darau naujas nuotraukas, bet nieko nepasakiau ant savo nuotraukų, todėl tai buvo keista ir aš net nesiruošiu daugiau atsisiųsti šio žaidimo, nes tai gali pasikartoti ir aš nežinau, ar vis dar bus sakoma, kad prieikite prie nuotraukų taigi ne!
Tai puikus žaidimas ir labai mielas, net skelbimai tokie erzina, bet man tai patinka, todėl vertinu jį 5 žvaigždutėmis
Aš myliu, myliu, myliu šį žaidimą, nes atrodo, kad jis skirtas tik mergaitėms ir kad man jis patinka, nes jame buvo mielų dalykų ir aš nežinojau, ką daryti iš visų šių mielų dalykų