Post by iznersupppleasden on Feb 16, 2022 2:17:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo resursa ▞▞▞
▞▞▞ Space shooter - Galaxy attack 2022 version ▞▞▞
Bravo lijepa igra
Igrao sam igru najmanje više od 625 dana zaredom. Neko je vrijeme bilo zabavno, ali onda je to postao posao. Pridružio sam se cehu što ga je tada učinilo zabavnijim dobivanjem više dragulja i pomaganjem jedni drugima. Otišao sam jer ima bolesnih ljudi koji ovu igru tretiraju kao da je njihova religija. Govori mi kada i kako sudjelovati u grupnim ratovima. Ne nazivati me "timskim igračem" nakon što sam pomogao u posljednja 3 rata kada smo još uvijek pobjeđivali s milijunima poena. Tada su rekli da ne bih trebao.
Space shooter - Galaxy attack Аркаде evee
Toliko mi se sviđa.. stvarno je zabavno
Space shooter - Galaxy attack આર્કેડ aol
Vrlo zarazna i dobra igra za ubijanje vremena
Prilično dobra igra dok ne dobijete bodove/napredak u potrazi za dovršetak/pobjedu u PVP-u ili igrama u areni. Ovo je sranje. * U obraćanju programerima,* imam Ssung Galaxy j7. Tmbile mreža. & zašto ste radili retrogradno, a ne ažuriranje? **nakon odgovora** JESAM OTIŠAO NA GLUPU FACEBOOK STRANICU. Jednostavno ne postoji način da saznate kako nadograditi ili povećati razinu, što trebate učiniti da dobijete mini brodove desne ruke ili bilo što. Na internetu sam tražio vodič, ali NEPOSTOJI. Kako da naučim???
dobra igra ali uz mnogo grešaka
3 zvjezdice
Space shooter - Galaxy attack Arcade nos
Igru se odjednom ne može igrati. Ne učitava se i ruši. Pokušao sam deinstalaciju, brisanje predmemorije i ponovnu instalaciju, ali ništa nije išlo. Nadamo se da će se ovo uskoro popraviti.
Space Shooter Galaxy Attack 1.424 Mod Beskonačni ...
Već je reproducirano 87 puta. Ocjena igre je 4.4 / 5 i postigao je 137 sviđanja. Dostupni uređaji: Mobilni telefoni, Android, tableti . Razvijen na HTML5 i radi
Mislim da je ova igra zabavna i dobra, dajte joj pet zvjezdica
Može biti frustrirajuće. Potrebno je neko vrijeme da naučite sve detalje igre. Još uvijek učim nove stvari. Neke promjene/ažuriranja su loše. Puno varalica na PVP-u. Pobjeđujete u krugu do kraja, ali odjednom su u stanju osvojiti 20.000 bodova u posljednjih nekoliko sekundi. Ili skaču na prednost od 15 tisuća bodova u prvih 10 sekundi igre kada je inače nemoguće postići tako visok rezultat tako brzo.
Prekinut ću s ovom igrom tebe nemoj nerfirati šefa 30, nećeš dobiti ni centa od mene pa molim te, ne nerfiraj šefa 30
Teško je pronaći besplatnu igru koja vas ne opterećuje reklamama ili mikrotransakcijama, ali ovo je jedna od njih. Volim pucačine, a ova je jednostavna i zabavna za igranje.
Igra se stalno ruši. Također snažno potiče mikro transakcije i čini napredak iznimno sporim ako ste odlučili igrati besplatno
Ovo je prilično zabavna igra za ubijanje vremena, ali treba neke upute.. čemu, dovraga, služe mjesta opreme na zaslonu za nadogradnju broda?
Dobra igra, ali novčići ili jemovi potrebni za nadogradnju brodova su visoki, također se novi događaj mora dogoditi kao kraj jednog događaja.
Sjajno
Bila je to dobra igra, ali sada se ne mogu prijaviti samo se isključi. A s obzirom da sam do sada potrošio oko 20 dolara definitivno sam frustriran
Space shooter - Galaxy attack Arcade nos
vrh
cool
Bilo je super
Ovo je bila ok utakmica. Ono što sam mrzio je brzina kretanja odgođena ili spora ili tako nešto. Potrebna vam je opcija za promjenu osjetljivosti kako bi se brod brže kretao. Toliko sam puta umro zbog brzine kretanja. Tako sporo. Također napravite isplatu novčića na 3 ili 4000 po razini kako biste mogli brže napredovati
Lkse
Cooooool
Smeće
Jako mi se sviđa, kao i moj sin
najveća mana su svi dodaci
Space Attack Galaxy Attack; Radi tesko Igraj teze. Srpanj 2018. bio je nevjerojatan mjesec za igrače. Dugo očekivani Asphalt 9: Legends debitirao je zajedno
Dobra stara vremena
Blown Away: First Try Arcade hdt
Solidno.
AŽURIRANA 10-20: Konačno deinstalirano. Očekivano, poteškoća igre se povećala na mjesto gdje opušteno igranje nije dovoljno i u osnovi se plaća za pobjedu. Hvala na uspomenama. Originalna recenzija: Dobar izbor svemirskih vozila shmup, ali one stvarno dobre je gotovo nemoguće nabaviti povremenim igračima. Može biti puno bolje. Najveći nedostatak je što nema HP trake. Jedan pogodak završava i više razine gotovo je nemoguće igrati bez pretjeranog plaćanja dragulja za oživljavanje.
Volim to. Lagana igra i poteškoće zapravo postaju malo teže. ipak počinješ samo s 3 broda. Drugi možete platiti kovanicama ili draguljima, a nekoliko možete kupiti stvarnom gotovinom. Tako da je to nekako jadno. Ali iznad svega dobra igra. Nema puno oglasa osim ako ne želite dodatne novčiće.
Galaxy Attack: Alien Shooter - Najnovija Verzija Za Android