(Android) Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder codifică multe aur
Feb 16, 2022 2:20:31 GMT
Post by iznersupppleasden on Feb 16, 2022 2:20:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe aur ▞▞▞
▞▞▞ Royal Revolt 2: Tower Defense RTS \u0026 Castle Builder 2022 version ▞▞▞
Superb joc
E bun pe pimpul asta urât, mai ales cand stai acasă si plouă.
Până acum jocul este foarte distractiv, nici nu este greu de prins. De asemenea, nu există multe reclame, chiar și anunțurile care există sunt opționale de vizionat.
Pot să merg pe el o singură dată, de îndată ce mă deconectez și revin, nu se va încărca niciodată, este a treia oară când descarc jocul. Îmi place, vă rog să remediați această eroare.
Ok joc, nu-mi place incapacitatea de a controla vederea. De multe ori nu văd pe unde merg. De asemenea, jocul nu a putut stabili prea mult conexiunea, așa că l-am dezinstalat. Prea rău.
Este tare jocul și cred că va place
am jucat acest joc de 2 zile acum, jocul in sine este destul de bun dar liga, razboi aproape fiecare batalie este dezechilibru... liga de bronz, dar toti adversarii tai disponibili sunt profesionisti, intotdeauna asa pro vs incepatori, au deja echipament , monștri și turnuri pe care nu le poți obține în atelierul inventatorilor... Am doar vl 18 acum, dar sunt întotdeauna egalat cu lvl 50+ adversari...
Pentru mine, care am jucat de foarte mult timp, acest joc a devenit unul dintre cele mai puțin favorite. Pentru că Phobe este copleșită în apărare. Raza lui este ridicolă, este un bug. Cum poate ajunge la jucătorul 3-5 câmpuri de la el. Nici măcar nu este pe ecran. Și ce este cu rata de atac. Nici un lup aproape, atacă ca șters. Festivalurile sunt oribile, așa cum dev s-a gândit că ar fi o idee bună să pună acolo orice spor posibil. Unde este distracția?
Stiti cumva de ce nu pot sa joc la ninja si la event? Se intrerupe cum vreau sa joc
Îmi place acest joc, dar nu funcționează corect după 3 până la 4 zile, nu deschid niciun videoclip, deschid un videoclip, dar nu o recompensă, fără mâncare, fără pietre prețioase, fără recompensă în orice moment
Este un joc grozav de apărare a turnului, plus posibilitatea de a se alătura alianțelor și de a ataca alți oameni reali, face un joc atât de grozav. Mulțumesc. Jocuri flare Îmi place jocul.
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder ஆக்ஷன் xxf
Nu pot intra în joc, șterg jocul și îl descarc din nou
imi place
Doar ca să vă avertizez pe toți. Când intri în ligile înalte, jocul devine mult mai greu pentru tine. Pentru că majoritatea oamenilor cu care m-am confruntat au întotdeauna o apărare și un atac mai bune decât mine. În principal, pentru că ei cheltuiesc bani reali pe upgrade-uri și altele. Deci, în concluzie, acest joc devine un „pay-to-win”. Cu adevărat devastator dacă mă întrebați pe mine 😔
Imi place jocul asta. Dar este prea iritant în timp ce deschideți aplicația și de fiecare dată când se deschide o pagină nouă durează mult timp. Altfel este un joc bun.
ACEST JOC EST ACTUAL DE DEDICTIV, DAR EXISTĂ O PROBLEMĂ CĂ CÂND DESCARCĂ ACEST JOCUL TREBUIE ATÂT DE MULT TIMP PENTRU A DESCARCĂ RESURSA ORIUM ACEST JOCUL ESTE COOL ÎL ador.
excelent, dar mi-aș dori să poți dona lucruri precum armuri, inele, coroane, săbii, cizme, pelerine, pudrane, mănuși, curele, monede, alimente, trupe, perle și vouchere altor jucători și putem vinde tot ce dorim. schimb și îmi voi schimba ratingul cu 5 stele. Veți adăuga sugestia mea în revolta regală sau nu vă rog să-mi spuneți
Dau 5 stele!!! Merită👍
Liga pro a fost mult mai bună decât..... sezonul de Paște.... după noua actualizare, jocul merită doar bani... trebuie să cheltuiți bani pentru a cumpăra un permis pentru a obține prieteni pro..... acolo nu este o altă opțiune acum.... Uneori, jocul se deconecta atunci când tocmai începeți o luptă, deși aveți o conexiune bună la rețea. Există multe erori în joc. Este prea greu de înțeles că unii jucători au ajuns la 10000 de niveluri în noul sezon.. De unde obțin destule pietre??? 😑😑🙄
Super tare jocul. De două zile ma joc încontinuu
Este un joc grozav... dar poate fi mai bine Flare, fă Donează și Donează toate pictogramele pentru cauza donației prietenului, de exemplu, dacă am 2 prieteni de același fel și vreau să donez doar unul, pot și apoi să mă alătur lui Celestial Pals la cuferele Pro-league în recompensele Conquest, așa că avem posibilitatea de a găsi unul, sper că îl folosiți Flare și vă mulțumesc.
Uneori sistemul are o problemă, se încarcă.
Zooba: Zoo Battle Royale Game Экшен lpg
M-am bucurat foarte mult de acest joc până acum 2 zile când m-am autentificat, mi-a oferit un cadou, apoi s-a închis, spunând că s-a pierdut legătura, apoi am luat prânzul, mi-a oferit un cadou timp de 1 secundă înainte de a pleca din nou, am pierdut și am continuat ciclul până când am închis. a dezinstalat, am dezinstalat, reinstalat, șters tot ce mi se poate gândi și totuși am această problemă, nu sunt deloc o persoană fericită
Jocul e super dar nu mă lasă să mai intru în el
Joc grozav de apărare a turnului. Distractiv de învățat, provocator de stăpânit.
Королевское восстание 2: RPG стратег Tower Defense Hərəkət sfy
Este foarte bun, dar există 1 motiv pentru care nu-i pot acorda 5 stele. La un moment dat, de nicăieri, medaliile pe care le primeam de la bătălii au scăzut treptat de la aproximativ 100 pe bătălie la aproximativ 10-20. Îngreunează mult șlefuirea pentru medalii și este aproape imposibil să obții ligi superioare. Dacă ai putea remedia acest lucru, cu siguranță aș da acestui joc 5 stele.
Sincer îmi place acest joc, dar problema este doar că bestia Calestial Phoebe este foarte greu de ucis. Vă rugăm să eliminați calestial Phoebe Eroul meu nivelul 80. A doua problemă este să cheltuiți mulți bani pentru a cumpăra pietre prețioase. Îi spun această problemă pentru că jucătorii care au 100000-200000 de pietre prețioase își pot îmbunătăți nivelul 50-70 și își pot îmbunătăți vrăjile la nivelul 20-30 foarte repede. Dacă aceste probleme nu se pot rezolva, voi șterge jocul. Eliminați Phoebe calestală
Cel mai bun joc dintotdeauna
Rowlkw
E un joc foarte simplu îl stiu de la doi ani și sunt vadim tudor
Lenovo yoga Mă întâlnesc cu unele defecte. Jocul se închide imediat după ce se vede „conectat” Vă rugăm să remediați. Îmi place jocul și aș dori să-l păstrez. Problema vine când am fost de acord cu ce adăugați.
Este palpitant.
Foarte interesant jocul, imi place acest joc. Doar 2 stele pentru că acest joc are mult timp pentru atac, deschidere și upgrade. Sper că dezvoltatorul va rezolva această problemă rapid
Royal Revolt 2: Tower Defense RPG и стратегията Екшън yltp
Joc foarte bun, dar nu-mi primesc craniile în sezonul de război dacă am victorie. Îmi dau doar 20 de cranii, chiar dacă obțin victoria la 900 de cranii, jucătorul vă rog să remediați această problemă
Super super tare👍👏☺
PLEEEEAAASE VĂ ROG BIEȚI, VA ROG NERF TAMMY!!!!! Jocul era atât de distractiv, dar după ce sunt adăugați prieteni, cei mai mulți oameni folosesc Tammy și acest lucru a cauzat dezechilibru în joc. Acum de cele mai multe ori deschid jocul, voi pierde cel puțin 24 de trofee. Jocul începe să devină plictisitor pe măsură ce noobs îndrăznesc să atace jucătorii care sunt mai puternici decât ei. Chiar și prietenii mei se plâng de asta. Te rog nerf-o pe Tammy 😢
E ok... ramai repede fara mancare
Jocul este plictisitor și e nasol cu noua misiune implementată Seasons. Liga Pro a fost mult mai bună, mai interesantă și recompense mai bune. De ce l-ai luat și l-ai schimbat cu Seasons? De asemenea, premiile actuale ale festivalului sunt naibii. Acest joc este chiar plictisitor acum. Doar stoarce jucătorii să cheltuiască. Înainte era mult mai bine.
Joc bun, din opinia mea, acesta este un joc foarte bun și de fapt am 2k trofee și mi s-a părut foarte distractiv acest joc
Abia a început, dar chiar îmi place
nu exista un dialog aditional in cazul in care se apasa din greseala pt a cheltui geme ,la cufere nu ghicesti niciodata premiul cel mare doar mic apoi mijlociu si mare
Este un joc frumos și minunat
Nu mai pune bani inauntru...nu merita....pierzi o gramada de cani si la victorie primesti maxim 6 cani.. AU SI MULTE SACI....TI ESTE RUSINE DE BANI
Bun, dar funcția de schimbare a numelui, vă rog
Cel mai bun joc dintotdeauna!! Are armuri bune, arăt ca o legendă, dar nu știu de ce prietenul Nemesis nu este acolo dacă l-ai eliminat pe prieten, atunci jucătorii de top au încă nemesis, te rog să-l adaugi și când deschid jocul durează 36 de secunde pentru a se deschide dacă deschizi acest joc. pe computer durează doar 20 de secunde, te rog să rezolvi asta.
Dar îi dau 3, pentru că mă scoate din joc în mijlocul luptelor!!!😭😭Dcc??!?😭😭REZOLVAȚIL!!!!