Post by iznersupppleasden on Feb 16, 2022 2:23:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها سکه ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
این بازی خیلی شگفت انگیز است من تمام سطوح را در Style Diary تمام کردهام و در نیمه راه رویدادهای چند نفره هستم. این بازی نمی تواند سرگرم کننده تر باشد! در Style Diary اگر پول کافی ندارید، می توانید ویدیویی را برای تهیه لباس تماشا کنید. همچنین هنگامی که در مورد اینکه چه چیزی را روی شخصیت خود بپوشید سردرگم هستید، آنها به 2 تکه لباس PERFECT و 2 تکه HOT برچسب می زنند بسیار مفید است. این بازی دارای تبلیغات ligit NO بود. 100% توصیه می شود. 😀 لطفا دومی بسازید!
من می خواهم به آن امتیاز بالاتری بدهم اما فاقد امتیاز خلاقیت است. فقط 100 چالش را نشان می دهد و اکثر آنها بسیار تکراری هستند. من دوست دارم چیز جدیدی ببینم، مانند یک چالش فانتزی با بال یا چیز دیگری. و همچنین گزینههای بیشتری برای مدل سایز بزرگ میخواهم، شاید برخی که در واقع بدن یا موهایی را که شبیه کلاه گیس بد به نظر نمیرسند، صاف میکنند.
The Wolf Igranje uloga pwuh
وقتی میریم توش اصن نمیاره هنگ میکنه و خودشو به خود میره من وای فایو دارم هیچکدوم از بازی هام اینطوری نیست😡
چرا وقتی چهار تا مرحله میرم بعد دیگه مرحله پنجم رو باز نمیکنه لطفا سازنده این بازی این رو درست کنه به خاطر همین یک ستاره ازش کم کردم وقتی سازنده بازی اون مشکل رو حل کنه بعد بهش پنج ستاره بهش بدم.
عالیه
من واقعاً از این برنامه تا آخرین بهروزرسانی لذت بردم 🤨 اگرچه اکنون یک پسزمینه تنظیم برای انتخاب و لباسهای جدید وجود دارد، چندین مدل مو حذف شده است، همه مدلهای آمریکایی آفریقایی و تنها 2 مورد باقی مانده است، چرا اینطور است؟ من اکنون به حذف نصب فکر می کنم زیرا انتخاب شما اکنون بسیار محدود است. نظر اضافه شده و امتیاز کمتر: من دیگر برای این بازی اهمیتی ندارم. استایل در حال حاضر برای ظاهرهای توصیه شده "داغ" و "عالی" بیش از حد زشت است. آنها به هیچ وجه با موضوعات مطابقت ندارند. من تمام کردم
بسیار عالی
من به آن امتیاز 4 ستاره خواهم داد، من با بازی تمام کردم و راضی نیستم 😔، واقعا دوست دارم به مرحله بعدی بروم اما این امکان پذیر نیست زیرا من تمام سطوح را در آنجا تمام کرده ام، هم 'سبک خاطرات و هم' رویدادهای چندلایه و من نمی توانم آن را برای شروع دوباره تنظیم مجدد کنم که واقعاً غم انگیز است. و تبلیغات خیلی زیاد است و گاهی آزاردهنده است. گرافیک و لباس های طراحی شده برای مردن هستند 😍. واقعا عاشق بازی ❤️
بازی اصلا اجرا نمیشه من قبلاً این بازی را بازی می کردم، اما دیروز چندین بار امتحان کردم، اما در قسمتی که باید کدام دسته/موضوع مد را انتخاب کنید (تا زمانی که قفل نشده باشد، می خواهید) ثابت ماند و من به ترک بازی ادامه دادم و برمیگردم ولی هیچی من قبلاً آن را حذف کردم زیرا آسیب دیدم. بازی به خودی خود مشکلاتی دارد، اما من حاضر بودم آنها را نادیده بگیرم و بدون توجه به آن بازی کنم، اما این که مانند "میدونی چی، نه امروز عاشق بازی های مد" به درد میخوره. ضایعات MXM
همش پولی بود بدرد نمیخوره
خوبه پیشنهاد میکنم نصب کنید
ما زمان کمی داریم تا ظاهر خود را طراحی کنیم، اما بازی بسیار خوبی است، اگرچه تبلیغات زیادی ندارد.
باید بگم که این بازی خیلی مزخرف هستش و این بدترین بازی تو عمرم بود🤮 این یک ستاره هم زیادیشه
Penata Busana Internasional RPG aghm
چه ریپوفی . به من گفتند که این بازی فقط برای رسیدن به سطح سه آفلاین است و از من خواسته شد که اتصال اینترنت خود را روشن کنم. قطعا دیگه علاقه ای به بازی ندارم و دارم حذفش میکنم
خوبه ولی هرچی میزنم موقعی که خسته میشن ولی به هر حال باحال ضرر نکنین
بسیار خوب، اما داشتن مدل های مختلف مو عالی است.
من کاملا عاشق این برنامه مد هستم. انتخاب های زیادی برای لباس و لوازم جانبی وجود دارد. من دوست دارم چگونه می توانید فیلم ها را برای خرید اقلام تماشا کنید. تنها پیشنهاد من این است که چرا همه آنها زن هستند؟ هر برنامه طراح مد به شدت زنان است. من دوست دارم اگر بتوانید چند مدل مردانه را برای استایل استفاده کنید. به کار خود ادامه دهید!!
بازی همش خوبه ولی لطفا قیمت یا هزینه لباس ها یا هر لوازم جانبی رو کم کنید و لباس های بیشتری رو رایگان بسازید .. چون من پولی ندارم پس نمیتونم لباس خوبی انتخاب کنم چون قیمتش بالاست 👐...مطمئن شوید آنها را درست کنید ... خوب است که ما می توانیم بخریم ، اما شما پول زیادی برای خرید پارچه های رده بالا و غیره به ما نمی دهید.
من واقعاً بازی های شما را تا امشب دوست داشتم. در International Fashion Stylist من برای 60000 سکه 4.99 پرداخت کردم و هرگز آنها را دریافت نکردم. بنابراین من دیگر از بازی های شما بازی نمی کنم.
عاشق این چالش های یک ظاهر طراحی شده. بهترین کار این است که برای رقابت نیازی به پرداخت پول نقد واقعی ندارید! یکی برای افرادی که پر از پول نیستند! ♥️ هزینه های داده کافی است، زمانی که برای رقابتی بودن مجبور به خرید با Rands شوید، ما را کنار می گذارد، حتی اگر احتمالاً می توانیم از رقبای ثروتمند سبقت بگیریم. پرداخت با تماشای تبلیغات بهتر است. این بسیار سرگرم کننده است که ببینیم چقدر خوب می توانیم استایل کنیم! ممنون بچه ها 🦋
این بازی بسیار سرگرم کننده است. من را به یاد بسیاری از مدهای جذاب می اندازد، که من آن را دوست دارم، اما شما می توانید نامحدود بازی کنید. من همچنین دوست دارم که تعداد زیادی پوست مختلف وجود داشته باشد، نه فقط رنگ های اصلی بلکه تغییر رنگ. تنها شکایت من این است که به نوعی تاخیر دارد و اغلب نمی توانم در میان گزینه ها حرکت کنم. به غیر از این فوق العاده است و من کاملاً آن را توصیه می کنم
بازی خیلی خوبیه۱ستاره کم دادم چون اینترنتی هست🥰
واااااااااااااااای بازیش الیه هتمن نصب کنین بهش ستاره بدین
عالیه اما لباسهایی که میخریم دیگ نیستن این خیلی بده
پس از خرج کردن مقدار زیادی پول (واقعی و خیالی) برای این بازی سبک، از آن خسته شدم. طراحی بارها و بارها برای رویدادهای مشابه ایده من سرگرم کننده نیست. و در مورد انتخاب لباس برای BBW ها، نباید هیچ BBW یا مردی در تیم وجود داشته باشد که بتواند طرح های بهتری ارائه دهد...بنابراین از آنجایی که به نظر می رسد سازندگان آن را رها کرده اند، پس من نیز همین کار را خواهم کرد. تو تلاش کردی.😒
خوب ولی تشکر میکنم از سازندش و اینکه باحال تر و جذاب ترش بکنن خوب میشه و میشه دو نفر همو ببینین و رقابت کنن🙏🌹
خیلییییییی بازی بدی چون تو سطح 10 روز طول میکشه بیاد ولی الان نمیاد و اول نوشتم بعد از چند روز بازی خوبیه که دیدم سطوح نمیاد پس بازی رو پاک کردم و لطفا بهترش کنم که رسیدن به سطوح زمان زیادی می برد. من به بازی بد نمی گویم، اما چند اشتباه از شما بابت خواندن تشکر می کنم
تجربه وحشتناک!!! فقط می چسبد و من این برنامه را توصیه نمی کنم. شکایت دارد: - دارای لباس های زیبا برای بیش از 1000 سکه. (اگر بتوانید آن را به 100-1000 سکه برای خرید لباس تغییر دهید، خوب خواهد بود) - تبلیغات ناگهان ظاهر می شوند. - و در نهایت، "چالش های سبک" قفل شده است. تعارف: - Outits زیبا هستند. - به شما می گوید که چه چیزی را درست قبل از ارسال ظاهر دریافت خواهید کرد تا بتوانید قبل از ارسال دوباره به سبک مجدد بازگردید. - در نهایت، شما در پایان هر چالش سکه کسب می کنید.
Стилист Моды: Игра Одевалка Ролевые hdg
بازی فوق العاده عالی ۵ ستاره کمتره ولی خب لباساش خیلی گرونن ارزونترش کنین
خوبه...... ولی اصلا لباساش و وسایلاش نمیشه واسه باز شدنم باید تبلیغ ببینی حالا بازم بازم اشکال نداره وقتی اصلا تبلیغ در دسترس نیست یعنی ما اصلا نمیتونیم از وسایلا استفاده کنیم . این نظر منه البته
من به آن 3 ستاره می دهم زیرا هر زمان که خیلی تلاش می کنم به من 3/10 می دهد. ضمنا نمیدونم چرا ولی وقتی بیرون از خونه این بازی رو انجام میدم 🏡 1 گزینه برای پوشیدن بهم میده و فشار میدم روی مدل نرفت. اما باز هم بازی خوبی است. توصيه ميكنم به نت اخرش توجه نكنيد و تو خونه پخش كنيد🏡.
سلام این بازی خیلی قشنگ نصب کنید
بازی خوبیه
بازی خوبیه ....اگه میخوای دانلودش کن بله...میتونی چون این قشنگه 👌
به جای استفاده از تبلیغات برای افراد برای دریافت لباس بیشتر، می توانید از سکه ها/پول هایی که از طراحی به دست می آورید استفاده کنید. از آنجایی که برخی از برنامه ها می گویند "این بسیار رضایت بخش و ضد استرس است" اما آنقدر تبلیغات می گذارند که حتی آنچه را که گفته اند انجام نمی دهد. این بازی متفاوت است زیرا به شما امکان تماشای یک تبلیغ را می دهد و سایر بازی ها به شما حق انتخاب نمی دهند. شاید رتبه بهتری کسب کنید.
Intl Fashion Dress Up Stylist როლური თამაშები pcwm
من می دانم که برای بسیاری از مردم تبلیغات "آزاردهنده" هستند، اما برای افرادی که مانند من شکست خورده اند، (لل) این بازی فقط برای اینکه به من اجازه می دهد با تماشای چند تبلیغ، اقلام را خریداری کنم بسیار عالی است. بازی سرگرم کننده، گرافیک بسیار زیبا و انتخاب بسیار جذاب از لباس است. اکثر بازیهایی که من به این شکل بازی میکنم معمولاً هزینه واقعی برای حرکت به جلو در بازی دارند و این بد است. بنابراین، حدس میزنم در کل، سعی میکنم بگویم که بازی tgis 5 ستاره ارزش دارد. تبلیغات من را آزار نمی دهد، فقط خوشحالم که رایگان است. متشکرم. 😅
یکی از بازی های مورد علاقه من است. با این حال، ای کاش گزینه های بیشتری برای رنگ لب و مدل آرایش در استایل سوپراستار وجود داشت
همشون پولیه😑واقعا که😑😑اینهمه پول رو از کجا بیاریم تازه میخوای بری بعدی نمیره😐😂
مشکلی نیست. گزینه ها محدود هستند و واقعاً سرنخ های زیادی برای بهبود نمره خود وجود ندارد. این حتی بر چه اساس است، چقدر پول خرج می کنید؟ بزرگترین نگرانی در حال حاضر این است که به من اجازه نمی دهد چند نفره بازی کنم. به دریافت خطای «اتصال ضعیف اینترنت» ادامه دهید، اما من به اتصال وای فای بسیار قوی متصل هستم، بنابراین این خطا معنی ندارد.
بازی خیلی خوبیه ولی بازی مد شو بهتر از این بازیه شما باید قیمت لباس ها رو کم کنید و همه قیمت ها خیلی بالاست و ما روپیه های خیلی کم دریافت می کنیم لطفا قیمت همه چیزهای این بازی را کاهش دهید خوب اما سریع انجام دهید پس هر وقت تغییراتی را که گفتم انجام دهید فقط 2 ستاره می دهم، سپس 5 ستاره می دهم آیا مشکلی نیست؟
این بازی مورد علاقه مطلق من است، من خیلی معتاد هستم، من همه گزینه های مختلف لباس را دوست دارم و چقدر واقعی به نظر می رسد! تنها اشکال این بازی این است که در یک نقطه پایان می یابد و من قبلاً آن را تمام کرده ام. من واقعاً از تمام شدن آن ناراحت هستم و توصیه می کنم سطوح بیشتری اضافه کنید یا بازی دوم را دقیقاً مشابه آن اما با چند ترفند بسازید. به طور کلی من این بازی را بسیار دوست دارم و واقعاً امیدوارم به توصیه های من توجه کنید
سلام من هنوز نصب نکردم ولی الان ۲ ساعت درحال نصبه کلی نت برد هی از اول میشه حل بشه لطفا
این بازی واقعاً عالی است من دوست دارم که انواع بدن و رنگ پوست متفاوت وجود دارد و بازی را واقعی تر می کند. تنها گلایه ای که دارم این است که دور لباس زیاد است و شلوار و پیراهن به اندازه کافی نیست. به نظر می رسد برای هر دور شلوار و پیراهن سه دور لباس وجود دارد. به طور کلی من این برنامه را توصیه می کنم.
اصلا خوب نیست همین یدونه ستاره هم دادم که بتونم نظر بدم و به شما بگم شما برین بازی امنگاس را دانلود کنید خیلی خوبه
این بازی سرگرم کننده خواهد بود اما هرگز پیشرفت شما را ذخیره نمی کند. بنابراین وقتی به بازی خود بازگشتید... حدس بزنید که باید تمام سکه های خود را برای انجام مجدد تمام سطوح مشابه خرج کنید!
من چند وقت پیش بازی کردم و جالب بود. من مطمئن نیستم که آنها چه چیزی را تغییر دادند، اما این یک شکست است. مدام بافر می کند، هیچ ویدیویی در دسترس نیست، بنابراین نمی توانید جایزه یا آیتم دریافت کنید، و اگر بتوانید لباسی را تکمیل کنید و سعی کنید آن را ارسال کنید، اخراج می شوید و نمی توانید به لباس بعدی بروید. بسیار ناامید کننده و ناامید کننده. ارزش تلاش را ندارد
اگ ب نت نیاز نداش خوب بود
Стилист Моды: Игра Одевалка Ролевые hdg